Sport & ontspanning

Magnifieke fietsroutes

Fietsfanaten komen in Villajoyosa en omstreken pas echt aan hun trekken! De prachtige fietsroutes zijn zowel gekend bij amateur-wielrenners als bij de professionele wielerploegen die hier op stage komen. Via de vele, goed uitgestippelde parcours en langs de magnifieke Via Verde worden dan ook heel wat kilometers gemaald.

Laat jouw stalen ros rustig thuis op stal, er zijn voldoende faciliteiten voor fietsverhuur!

Indrukwekkende wandelparcours

In plaats van lekker languit aan het strand te liggen, trek jij misschien liever je stoute (wandel)schoenen aan? Ook dan ben je hier op de ideale plek!

Langs de kustlijn en doorheen de bergen lopen prachtige wandelroutes. Korte, lange, met veel of met minder hoogteverschillen... er is  voor elk niveau wat wils. Alles is duidelijk aangegeven.

Op amper 20 minuten van Villajoyosa kan je al klimmen tot 1.400 meter. Op de top krijg je een fenomenaal uitzicht cadeau!

 

Golfen in een uniek kader

Zin om je backspin te oefenen op vakantie? In de regio rond Benidorm zijn er prachtige clubs om je golfkunsten verder aan te scherpen. De uitdagende golfbanen zijn prachtig verweven in het mediterrane landschap.

Aan de receptie van het Blue Line Apartment Hotel krijg je hierover alle informatie.

Spetterende watersporten

Ook fanatieke waterratten kunnen in Villajoyosa en omgeving hun hartje ophalen! Huur eens een jetski en raas in volle speed over het water. Test je fysieke kracht in een kayak of op een surfplank. Of oefen je evenwicht op een peddel...

Maak je liever samen plezier? Kies dan voor een onvergetelijke boottocht op zee met je vrienden. Je hoeft er zelfs niet eens een vergunning voor te hebben!