Zo veel mogelijkheden. Zo dichtbij.

Prachtige promenade

Wandelboulevard naar levendige zeedijk van Villajoyosa

Een prachtige promenade van 750m voert je van ons appartement naar de de zeedijk. Daar kan je 3,5 km lang rustig kuieren over een brede wandelboulevard, langs gezellige bars, leuke winkeltjes en onweerstaanbare restaurants.

Ongerept natuurgebied

DSCN0440

Het Blue Line Hotel ligt vlak naast het ongerepte natuurgebied Santuario Ibero y Romano de La Malladeta. De prachtige omgeving, de absolute rust en het historische kader met zijn eeuwenoude uitkijktoren geven deze regio een uniek cachet.

Gezellige beachbar

Beachbar_33

Op amper 50 meter van Relax & Enjoy ligt een gezellige beachbar. In juli en augustus zitten we daar graag voor een hapje en een drankje. 's Avonds verzamelen artiesten er zich om samen muziek te maken.

 

Privéstrand vlakbij

Privéstrandje

Geen zin om te wandelen? Op 50 meter van je deur ligt een gezellig privé-strandje. Ideaal om in alle rust te genieten van zon, zee en zand.

Boodschappen in de buurt

Supermarkt

De warme bakker, de slager en tal van lokale winkeltjes vind je op loopafstand. Een halve kilometer verderop ligt ook een grote supermarkt. De dagverse vis is hier zalig!

Snelle kusttram

Tramhalte

De comfortabele kusttram voert je voor een prikje helemaal via de waterlijn van Alicante naar Calpe. Op amper 650m van ons appartement is er een halte. Een auto heb je dus echt niet nodig om je te verplaatsen tijdens je verblijf.