Blue Line Hotel

 

'Me-time' in een prachtige oase van rust!

Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij de exclusieve locatie, het comfort en de uitmuntende service van het Blue Line Hotel. Ons charmante appartement Relax & Enjoy biedt alles om meteen aan je vakantie zonder zorgen te beginnen.

Exclusieve locatie

Blue-Line-Apart-Hotel

Dit unieke complex telt 61 nieuwbouw appartementen, voorzien van alle comfort en luxe. Je kan er vrij gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin, het verwarmde buitenzwembad, de lobby en de receptie.

Relax & Enjoy - ons appartement met het nr. A205E - ligt op de tweede verdieping en heeft een fantastisch frontaal zeezicht.

24/7 receptie

RECEPTION

De viertalige receptionisten zorgen voor een warm en persoonlijk onthaal bij aankomst in het hotel.

Heb je vragen? Plan je een uitstap? Wil je extra informatie over de bezienswaardigheden? Ook daar helpen ze je graag mee verder.

Ontbijtservice

breakfast-PTNC5KW

Geen zin om zelf voor het ontbijt te zorgen?

Boek deze extra service bij reservatie of neem contact op met de receptie. Je wordt op je wenken bediend!

Verwarmd buitenzwembad

Verwarmd-buitenzwembad

't Is heerlijk chillen bij het verwarmde buitenzwembad, met eindeloos uitzicht op de azuurblauwe Middellandse zee... Je comfortabele ligstoel en parasol hebben we al klaargezet!

Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Blue Line Hotel ligt op 35 km van de luchthaven van Alicante. Met een huurauto of taxi ben je dan ook snel ter plekke. Indien je het wenst, regelen wij voor jou dit vervoer.

Schoonmaakdienst

Schoonmaakdienst

Poetsen? Niet nodig! Bij vertrek wordt alles netjes schoongemaakt. Ook tijdens je verblijf zit er een wekelijkse onderhoudsbeurt in de prijs vervat. Wens je vaker gebruik te maken van deze dienst? Dat kan. Laat het ons weten bij de reservatie.